El TEATRE FÒRUM és un format de representació teatral que consta de dues parts. Primer un grup de actors i actrius representa una història que planteja una problemàtica social sensible per al públic assistent. Després es proposa un fòrum escènic on es convida als espectadors i espectadores a convertir-se en espect-actors i espect-actrius, és a dir, es convida al públic a pujar a l'escenari, interpretar un dels personatges proposats i actuar una cosa diferent tot buscant com trencar l'opressió plantejada. 

En COM QUEDEM? fiquem el focus en com es construeixen les relacions sexo-afectives en l’adolescència. Hem fet una investigació actual i revisada de com els jóvens aprenen a relacionar-se i ho hem recollit en aquesta peça. 

 

La història mostra la relació entre Pau i Lluna, una relació que comencen influïts per les seues amistats i que construeixen influïts pels estereotips que els rodegen. Cadascun vol una cosa i els ritmes no són els mateixos, tenen dubtes, inseguretats, desitjos, creences... i tot això els durà a una situació límit.

emoticono.jpg
emoticono.jpg
press to zoom
lafarda.jpg
lafarda.jpg
press to zoom
no em refie.jpg
no em refie.jpg
press to zoom
amigues.jpg
amigues.jpg
press to zoom
parefilla.jpg
parefilla.jpg
press to zoom